Nnywellness.com

Hvordan sette opp hjem hørlig


Hvordan sette opp hjem hørlig

Elektronikkbutikker liker å presse hjemmet installasjonen på teorien om at disse komponentene er for vanskelig for den gjennomsnittlige personen til å definere. De er ikke. Baksiden av gjennomsnittlig hjem audio mottaker kan ligne noe ut av en dårlig science fiction-film, men du sannsynligvis bruke bare en brøkdel av de tilgjengelige porterne for en gjennomsnittlig oppsett. Følg disse raske trinnene å sette opp din hjem Hørlig system så god som profesjonelle gjøre uten installasjonskostnader.

Instruksjoner

• Plass høyttalerne der du ønsker dem på rommet. En grunnleggende bare hjemmelydsystem og ikke hjemmekino, sette opp to høyttalere per rom. Dette er fordi det store flertallet av hjem lydsystemer kommer med stereo, der halve lyden kommer fra venstre høyttaler og halvparten fra høyre. Når en hjemmekino, har datamaskinen sannsynlig fem eller syv høyttalere per rom.

• Forbered ditt høyttalerledningen. Dra et par føtter av wire wire spolen og bånd 1/2 tommers av utvendig slangen ledningen. Gjør dette ved hjelp av saks, gjøre lite kutt på gummi slangen, være forsiktig med å skjære metall fibrene nedenfor, og slangen bort. Tvinn fiber fra hver av de to endene sammen, til du igjen med to pent vridd endene.

• Kjør din høyttalerledningen. Koble de to endene til utgangen for venstre høyttaler, som vil bli merket som sådan på baksiden av mottakeren. Kjør kabelen til den venstre høyttaleren i den har satt posisjon; Hvis du vil kjøre ledningen under et teppe eller over en dør, kan du gjøre det nå. Legge til Ben ledningen for slakk, og forberede den andre enden som beskrevet ovenfor. Koble kabelen til høyttaleren. Gjenta disse trinnene for alle høyttalere.

• Koble komponenter, for eksempel en CD (CD)-spiller. Finn RCA audiokabel på baksiden av denne komponenten; disse vil være helt rund røde og hvite porter. Koble den ene enden av ledningene til disse portene. Finn den aktuelle inn porten på baksiden av mottakeren. Sikre tilkoblinger ifølge fargekodingen. Gjenta for alle gjenværende komponentene.

• Koble mottakeren og alle komponenter i overspenningsvernet gir. Dette sikrer at hvis du har noen overspenning, utstyr forblir beskyttet. Elektronikk bør ikke kobles direkte inn i en vanlig stikkontakt, som de er følsom for overspenning i dårlig vær når strømmen går av og på. Aktivere alle enheter.

• Angi mottakeren å motta lydsignalet fra en av komponentene, som CD-spilleren. Hvordan å gjøre dette varierer fra mottakeren og -modell, men sannsynligvis vil du ha en knapp på mottakeren eller ekstern at du kan skyve endre innspill til CD modus, eller en ekstern slå bytte mellom de ulike modusene. Når brukerhåndboken mottakeren for mer informasjon om problemer her. Start komponenten ved å spille en CD.