Nnywellness.com

Hvordan bruke RTV i stedet for Loctite 592


Hvordan bruke RTV i stedet for Loctite 592

Loctite 592 er en tråd sealer brukes ved tilkobling datakanaler eller sikre bolter og skruer i områder av vibrasjon som på en motorsykkel eller en båt motor. RTV er en silicon tetningsmasse som kan brukes i samme områder som Loctite. RTV er romtemperaturen vulcanizing pakning sammensatte og tetningsmiddel. Du kan lage tilpassede pakninger til motordeler med RTV eller bruke den som en tetningsmasse på alle typer tråder som gjør et kryss med en annen komponent.

Instruksjoner

• Spray brems renere brikkene til å være sammen. Rengjør alle fett og rusk fra overflaten, og spray både mannlige og kvinnelige trådene i et rør krysset. Likeledes, spray en bolt eller skruen trådene og munnstykket det vil passe inn. Spray overflater før bremsen renere går av og er klart. Tillate bremsen renere å lufttørke helt.

• Klipp spissen av et rør med RTV silikon fugemasse i 45-graders vinkel.

• Klem røret for å bruke tetningsmasse på trådene ved mannlige rør montering, bolt eller skruen. Hopp over først tråden mot slutten av røret, bolt eller skrue og bruke tetningsmiddel i en kontinuerlig perle rundt hver ekstra tråden. Trykk spissen av rør ned i trådene til å fylle dem med fugemasse.

• Passer de to delene sammen og sikre dem med riktig verktøy. Bruk justerbare skiftenøkler for å koble rørbeslag og bolter og en skrutrekker for en skrue. Tillate tetningsmasse å kurere i 24 timer de beste resultatene.