Nnywellness.com

Hvordan koble opp Magnavox surroundlyd


Hvordan koble opp Magnavox surroundlyd

Selv om Magnavox fokuserer primært på TV-produksjon, produserer selskapet en rekke forskjellige surround lyd systemer. Disse systemene har en innebygd DVD-spiller, så du ikke trenger å kjøpe en separat DVD-spiller. Før du kan nyte musikk og video i full surroundlyd, må du først koble opp systemet.

Instruksjoner

• Plass subwooferen på gulvet i nærheten TV. Koble enheten til et strømuttak og koble ledningene kjører ut på baksiden av enheten til "Subwoofer" porten på DVD-spilleren/mottaker.

• Sett en av de fem høyttalerne (alle høyttalere er akkurat det samme, så det ingen spiller rolle som) under TV. Koble ledningene tom høyttaleren til "Sentrum" forbindelsen port.

• Angi en annen høyttaler til høyre for TV og koble den til "Front Right" forbindelsen port på mottakeren. Gjør det samme med den tredje høyttaleren til venstre for mottakeren, bare sett inn ledningene til "Front Left" forbindelsen port.

• Plass de to høyttalerne bak den viktigste sittegruppe. Sett inn ledningene fra baksiden venstre høyttaler til "Bakre venstre" høyttaler havnen og ledningene fra bak til høyre høyttaler til "Bak høyre" høyttaler porten.