Nnywellness.com

Problemer med trådløse mottakere


Trådløs audiovisuelle (AV)-mottakere kan være stor bistand til opptak og underholdning utstyr. Som med de fleste elektronisk enhet, dukker problemer opp fra tid til annen som er felles for de fleste trådløs teknologi. Hvis du ikke har opplevd dette allerede, forvente å møte disse problemer noen gang med en trådløs mottaker eller andre trådløse enheter.

Interferens

Forstyrrelsene er et problem når sender et signal gjennom luften og enda mer av et problem når overføring gjennom luften som er fylt med en rekke andre signaler. Andre radiosignaler, TV-signaler, mobiltelefon signaler - som er i hovedsak radiosignaler også- og andre elektromagnetisk støy kan forstyrre den trådløse mottakerkassen faktisk får et klart bilde og lyd fra en overføring. Hvis problemet oppstår, evaluere frekvens brukes og avgjøre om det er det samme som de brukes av trådløst Internett, mobiltelefon eller radio.

Antenne

En annen vanskelighet med trådløse mottakere er antennen. Som med gammel stil kaninører på analoge TV-apparater, kan antennen på en trådløs mottaker utgjøre hele forskjellen mellom god og en tom skjerm med sporadiske blips lyd. Sikre en god antenne er spredt omtrent halvparten av en bølgelengde fra hverandre ifølge "Pro AV magasinet" i deres anbefalinger for god mottakelse. Hvis to antenner på mottakeren, bør de settes i omtrent 90 graders vinkel til hverandre.

Blokkering

Mange ting blokkere trådløse signaler. Dette er ikke forstyrrelser, som blander opp signalet som en strøm i havet. Snarere er det en vegg eller et objekt som et tungt møbel, som signalet bare ikke kan trenge gjennom. De kan blokkere signalmottak helt betongvegger er gode eksempler. Andre ting, inkludert kroppen som har evnen til å absorbere radiosignaler helt, kan komme i veien for signalet og stoppe en trådløs mottaker fra mottas.