Nnywellness.com

Kald luft inntak komponenter


Kald luft inntak komponenter

Mens standard bil inntak er mindre støy enn ettermarkedet luftinntak systems, har de vanligvis mange svingene i rørsystemet. Det luftinntak systemet ligger i motorrommet under bilens panseret. Dette ikke bare skaper varm luft, men også mindre luft når motoren, hindrer deg i å få optimal ytelse fra maskinen. Høy ytelse luftinntak systems har mange forskjellige funksjoner. komponentene i en original utstyret (OE) luftinntak er imidlertid få og enkle.

Luftfilteret

Nesten alle ettermarkedet luftinntak system har gjenbrukbare luftfiltre som ikke bare hjelper miljøet men spare penger i det lange løp også. Luftfiltre er miljøvennlig fordi de rent skitt fra din OE luftinntak system som reduserer faren for høy forbrenning i motoren.

Gass

Mesteparten av luft som passerer gjennom det OE luftinntak systemet er kontrollert av gass. Gass er koblet til en kabel koblet til gasspedal der det kan brukes av driveren. Som driveren gjelder gass, reduseres mengden luft som passerer gjennom inntak røret.

Inntak Tube

Luften inntak rør finnes foran det OE luftinntak systemet og er vanligvis laget av plast. De inntak tube rutene luften utenfor fra et vakuum som produseres i motoren sylindere.

Manifold

Luftinntaket manifolden distribuerer luftstrømmen i mange separate rør som fører til forskjellige motoren sylindere som holder en pengeskap luftstrøm. Sikker luftstrømmen er definert som riktig mengde luft distribuert gjennom luften inntak slangen fører til motoren sylindere. Når luften fordelingen er ujevn, utgjør det en potensiell trussel mot motorens sylindere. Dette, i sin tur skaper mest ideelle forbrenning nivåene. Luftinntaket manifolden ligger vanligvis i et deksel som beskytter den fra rust og andre skadelige elementer.