Nnywellness.com

Slik tester en kanal Master rotoren kontroll


Slik tester en kanal Master rotoren kontroll

Kanal master rotorer lar deg peke til TV-antennen på flere TV kringkaste Master eller sett med Master. For eksempel hvis du bodde midtveis mellom to dessuten, kan du flytte antennen slik at den peker på ett marked, og deretter den andre. Det er to hovedelementene i systemet: en motor som flytter antennen og en kontrollenhet. Det er en fjernkontroll også. Noen ganger må du teste systemet å sikre at det fungerer.

Instruksjoner

• Trykk på power-knappen og ta en titt på skjermen. Hvis skjermen viser "HH1", fungerer kontrolleren.

• Trykker det "opp" og "Ned" kontroller på fjernkontrollen og antennen bør flytte. Du må kanskje en kompis for å observere bevegelsen, fordi kontrolleren er vanligvis plassert inne i huset og fjernkontrollen ikke trenge gjennom vegger.

• Tilgang til et forhåndsdefinert sted, for eksempel trykk "01" og displayet skal flash "c01" og vise kompass overskriftene antennen beveger seg. Trykk "99" deretter "opp" og hver programmert plassering vises etterfulgt av sin kompasspeiling. For eksempel kunne "01" vise bærer "90". Noter.

• Gå tilbake til antennen og kontroller at antennen peker på kompasset bærer 90 ved å holde et kompass tilstøtende til antennen. Strålen (arm) skal peke øst 90 grader fra Nord pilen.