Nnywellness.com

2006 Duramax spesifikasjoner


Duramax er en dieselmotor som var utformet som et joint venture mellom General Motors og Isuzu. Duramax erstattet andre GM-bygget dieselmotorer som var bra, men som ikke kunne sammenligne hva konkurransen tilbys. Introdusert i 2001, endret Duramax som av målrettet eller overgår resultatene fra Ford eller Dodge. Duramax har blitt forbedret gjennom årene og er fremdeles i produksjon i 2010. Først installert på 2006 GM biler, utgjør LBZ Duramax den tredje revisjonen siden Duramax debuterte.

Engine spesifikasjoner

Duramax har en konvensjonell. Den har en 90 graders V-8 blokk som har et stempel forskyvning av 403 kubikk inches eller 6,6 liter. Strømforbruket 2006 LBZ motoren er 360 hestekrefter på 3200 omdreininger per minutt (rpm) og 650 fot-lbs. dreiemoment på 1600 rpm. Den maksimale turtall i 3,250 rpm. LBZ har overliggende nummer fire per sylinder, noe som gjør dette til en 32 ventilstyring. Strøket er 3,90 inches i sylinderen er 4.06 inches. Komprimeringsforholdet er 16.8:1.

Motoren funksjoner

Duramax LBZ har variabel geometri turbolader som er intercooler og kan operere på en maksimal løft av 20 lbs. per kvadrattomme. Bosch høytrykks direkte-injeksjon drivstoffsystemet har syv-hull sprøytebrukere opererer på 26.000 lbs. per kvadrattomme av trykk og en CP3 injeksjon pumpe. Utslipp utrustningen på LBZ inkluderer katalysator montert i systemet og eksos gass recirculation system.

Forskjeller i Duramax typer

Selv om Duramax LBZ og forgjengeren LLY, er mekanisk lignende, har LBZ ulike tuning som gir mye større hestekrefter og dreiemoment stemmer enn den eldre versjonen. Komprimeringsforholdet i LBZ ble senket på LLY forholdet mellom 17.5:1. LBZ har også tykkere kobler stenger og stempel håndleddet pins enn LLY. LBZ hestekrefter og dreiemoment karakterer ble økt LLYS produksjon av 310 hk og 520 fot-lbs. av dreiemoment. Injeksjon trykket i LBZ ble også økt fra LLY 23.000 lbs. per kvadrattomme.

Generell informasjon

2006 Duramax LBZ ble brukt i Chevrolet Silverado HD lastebiler, GMC Sierra HD lastebiler, Chevrolet Kodiak mellomstore lastebiler og GMC toppen Kick mellomstore lastebiler.