Nnywellness.com

Hvorfor endret min Plasma TV farge?


Endre farger på plasma-TV-skjermen kan være et signal på et internt problem som må repareres eller det kan være noe relativt enkelt å fikse. Fargeendring på plasma-TV er et vanlig problem som skjer etter mange timers bruk. Tar de riktige trinnene, kan du forlenge levetiden til TV, og nyte det som kort tid etter kjøp.

Naturlig aldring

Når du bruker en plasma TV regelmessig, vil den alderen til en viss grad. Halveringstid av noen plasma TV er over 100.000 timer, ifølge Plasma TV kjøpe Guide, men skarpheten i bildet kan falme litt. Etter testene av CNET, pleier plasma skjermfarger å se flere røde etter det første året og svarte kan se enten mørkere eller lysere. Hvis du lar din plasma-TV på mer enn fleste, det kunne alder litt raskere og fargene kan begynne å endre raskere enn normalt.

Endring av innstillinger

En annen grunn som plasma-TV kan se annerledes skyldes en endring av innstillinger. For eksempel noen kan ha utilsiktet endret innstillingene på TVEN og dette kan ha innvirkning på utseendet på fargen. Når dette skjer, må du bruke fjernkontrollen til å gå inn i innstillingene og justere dem. Noen ganger endre kontrasten og lysstyrken i innstillingene kan gjøre fargen på skjermen begynner å se bedre. Senke kontrast ratio under hva det er ute av boksen kan forbedre bildet i ditt hjem. Bruker en videotest plate kan hjelpe deg finne det riktige kontrastforholdet for TVEN. Prøv å endre kontrasten til det virker litt for mørkt og deretter la øynene bli pleide den. På dette punktet, vil du begynne å legge merke til noen av de rike fargene i bildet.

Belysning

Hvis endringer er gjort til belysningen i rommet der TV finnes, kan det også gjøre fargene ser annerledes. For eksempel hvis du ser på TV på utstillingslokale etasje av en butikk og deretter se på det i stua, kan fargene se annerledes. Når dette skjer, må du kanskje justere lysstyrkeinnstillingene, TV eller endre mengden lys i rommet. Prøv å endre TV-posisjon slik at det ikke får noen refleksjon fra andre lyskilder. Du må også kjøpe noen forheng å overdøve lys mens du ser på.

Teknisk problem

Hvis du ikke endre innstillingene eller belysning, noe kunne være galt med maskinvaren på TVEN. Bildepunktene i plasma skjermen skal endre farger når de er stimulert med et elektrisk signal. Hvis TVEN starter maskinfeilen, pikslene kan ikke bli stimulert riktig og fargen kan lide som resultat. Når dette skjer, må du kanskje har plasma-TV reparert av produsenten eller en sertifisert TV repairperson. For å unngå renons garantien, må du arbeide med en reparasjon selskap sertifisert av bestemte produsenten. Når du besøker webområdet for produsenten, kan det hende du kan skrive inn postnummeret og Finn nærmeste sertifisert verksted å arbeide med.