Nnywellness.com

Min 2002 BMW 540i starter ikke


BMW 540i er en sportsbil som har alle luksus funksjoner som BMW er kjent for. Sport alternativet, eller 540iA, inneholder en massiv V8-motor. Toppfart på en 540iA er 155 miles per time, og det kan nå 60 MPH i 6.1 sekunder. Når BMW 540i har problemer starter, kan det være ulike ulike grunner til dette. Vite hvor å gjøre en innledende diagnose kan hjelpe deg avgjøre om reparasjonen er en gjør det selv prosjekt eller bør overlates til fagfolk.

Instruksjoner

• Vri nøkkelen til "På" posisjon, men ikke starte bilen. Slå på frontlyktene eller innvendig lys. Hvis de ikke fungerer, kan batteriet være skyldige. Åpne panseret på 540i og sjekk tilkoblinger til batteriet. Vrikke dem sørge for at de gjør god kontakt med batteriet. Ser for korrosjon eller rusk som kan gjøre det vanskelig å få en god forbindelse. Hvis det er ingen korrosjon og tilkoblingen er stramt, må batteriet lades opp eller erstatning.

• Lytt etter uvanlige lyder når du prøver å starte bilen. Ingen lyder angir et problem med tenningen. Hvis du høre en klikkelyd, er starteren feil. Hvis bilen begynner et øyeblikk så slås av, kan du høre banket støy. Dette kan være fra en feil drivstoff injektoren eller de enkelte komponentene i systemet, som dieselfilter, drivstoff pumpen eller slanger.

• Sjekk at væskenivået i BMW. Lite eller ingen væsken kan føre til at motoren å gripe og ikke kunne starte. Det kan også føre mer alvorlig skade på motoren hvis det går på for lenge. Sjekke væsker kan også varsle deg om eventuelle lekkasjer i motoren. Noen drivere har rapportert lekkasje i kjølesystemet som kan føre til overoppheting problemer. Det har også vært rapporter om servostyring slanger mislykkes og lekker. Ved å kontrollere din kjølevæske og servostyring væske, kan du diagnostisere hvis de er problemet.

• Legge til gass tank. En gass-måler som indikerer drivstoffnivå har BMW 540i i noen tilfeller kan måleren være feil. Etter tilføyer drivstoff, forsøk å starte bilen igjen.

• Merk alle lukter som kan komme fra motoren. Når motoren var fortsatt kjører, har du kanskje lagt merke til lukt, som en brennende eller olje lukt. Dette ville bety at motoren er lekker, og væske brenner i motoren. Noe eiere på reparasjon Pal har rapportert klager med 540i at ventilen dekselet, inntak manifold og PCV plate lekkasje olje etter 60.000 miles.