Nnywellness.com

Hvordan fjerne en rusten peiling forsamling


Hvordan fjerne en rusten peiling forsamling

Det er vanlig for hjulet lagrene på kjøretøy, som opererer i vinter klima og saltet veiene, mot rust til et punkt der de gripe og kan ikke fjernes lett. Dette skyldes at rust utvikler på metallflater mellom styringsgruppen knoke og på hjulet holdning. Fjerning krever gjennomtrengende olje, ulike hammere og utholdenhet.

Instruksjoner

• Spray ned hjulet peiling montering med gjennomtrengende olje. Ta lang flathead skrutrekker og hammer og trykk inn avstanden mellom peiling forsamlingen og knoke. Spray gjennomtrengende olje i dette området etter noen få trykk. Gjenta denne prosessen hver 20 minutter for en time eller to; Jo flere ganger du suge knoke, desto bedre sjansen av separasjon.

• Skyv flat-vinklet slutten av en prybar inn i gapet mellom knoke og peiling montering og hamre det med en stor hammer. Jobb deg rundt samlingen betydning å løsne rust.

• Bruk et hjul bærer avtrekker for å fjerne lageret fra knoke. Hvis gjennomtrengende olje og liberal bruk av hammer ikke separerer hjulet bærer knoke-samling, kan du bruke et hjul bærer avtrekker. Du kan kjøpe disse spesialiserte verktøy fra bilindustrien forsyne butikkene, og noen nasjonale deler forsyning butikker leie gratis. Puller har tre metall prongs som knytte til en sentral gjenget stang. Koble tre utstikkerne på huben, og deretter bruke en 1/2-inch socket for å bolt ned center stempelet, som forårsaker peilingen til bryte løs.

• Rengjør knoke parring overflaten med en metall stålbørste og bruke anti-ta for å sikre at neste gang huben bærer montering må fjernes, det skiller lett fra knoke.