Nnywellness.com

Prius gass lagring Tips


Prius gass lagring Tips

Toyota Prius Hybrid er en av de mest drivstoff-effektive bilene på markedet, men det betyr ikke at eierne av bilen ikke er på utkikk etter måter å forbedre deres kjørelengde. Prius' hybridteknologi er lett å justere for å forbedre gass kjørelengde. Lær hvordan du får mest ut av din Prius ved å tilpasse din kjørestil og opprettholde bilen.

Optimalisere elektrisk modus

Hovedforskjellen mellom Toyota Prius og andre hybrider på markedet er evnen til å operere bare på strøm. Andre hybrider bruker den elektriske motoren å øke bensinmotor og forbedre effektiviteten; Prius kan kjøre på strøm ved lave hastigheter, på grunn av Toyotas avansert hybridteknologi.

Du kanskje har merket gassen motoren sparke i når du kjører, så slå av mens du er på stedet hvil eller lav hastighet. Din Prius vil kjøre på strøm for hastigheter opp til 25 miles per time, hvis du er lett på gasspedalen. Bilen gjenkjenner når du trenger en ekstra strøm burst basert på din akselerasjon. Akselererer stadig vil tillate deg å drive din Prius i elektrisk modus oftere; effektivt får uendelig miles per gallon på disse hastigheter, som øker din total rekkevidde.

Bruke Air Conditiong sparsomt

Det er svært vanskelig å operere i elektrisk modus mens du bruker klimaanlegget. Den ekstra kraften som trengs av luftkompressoren starter vanligvis bensinmotor umiddelbart. Bruke klimaanlegget sparsomt, hvis klimaet du bor i tillater den.

Skjermen dekktrykket

Dekktrykk kan gjøre en utrolig forskjell i drivstofføkonomi. EPA (Environmental Protection Agency) anslår at riktig oppblåst dekk kan forbedre din økonomi med så mye som 3 prosent.

Det anbefalte dekk presset for Toyota Prius er 35 psi i fremre dekk og 33 psi i bakre dekk. Sjekke lufttrykket i dekkene minst to ganger i måneden å sørge for at de er på den anbefalte trykket.