Nnywellness.com

Hvordan legge til en MP4 Video-fil til iTunes 8


Hvordan legge til en MP4 Video-fil til iTunes 8

Hvis du har MP4 videoer på din Windows-PC eller Macintosh-maskin, kan de importeres til iTunes 8 for videolagring, eller overført til en Apple media spilleren. ITunes oppretter en kopi av den opprinnelige videofilen og automatisk lagres i sin video bibliotek, avhengig av importinnstillingene for i iTunes-valg. Andre funksjoner av media administrere programvare inkluderer formatering video spesielt for visning på en iPod eller iPhone, som hensiktsmessig størrelser videoer.

Instruksjoner

• Klikk "Start" på skrivebordet, deretter "alle programmer" og "iTunes." For Mac, klikk på "iTunes"-ikonet på skrivebordet Dock eller klikk "Go" på toppen av skjermen, klikk "Programmer" og dobbeltklikk på "iTunes" ikonet for å starte den.

• Klikk "Fil" i iTunes'-menyen, og klikk "Legg til i bibliotek" på undermenyen.

• Velg MP4 video i det åpne vinduet, og klikk "Velg" eller "Åpne" for å importere filen. Som standard lagres den importerte videoen i "Filmer"-delen av iTunes.

• Klikk "Avansert" iTunes' meny stang og klikk "Opprett iPod eller iPhone versjon" Hvis du vil konfigurere MP4 til en bærbar enhet.