Nnywellness.com

Hvordan endre oljen i en 2008 Yamaha Raptor 700


2008 Yamaha Raptor 700 er en ytelse maskin og følger ikke normale kjøretøy retningslinjer når det gjelder service eller endre olje. Det tar 2,5 quarts innhold olje i en 10W40. Olje og filteret bør endres etter de første to timene av kjører og etter hver helg bruk eller hver femte time. Filteret er en patron. Filtre er tilgjengelige som ikke er papir og kan rengjøres, spare penger hvis de erstattet etter hvert løp.

Instruksjoner

• Kjøre sykkelen for noen minutter å varme opp oljen. Plasser en avløp panne under motoren og Fjern bunnpluggen under midten av motoren av en skiftenøkkel.

• Fjern bunnpluggen, komprimering ring og olje sil. At oljen renne. Når ferdig drenering, installere olje silen, etterfulgt av komprimeringen ring og avløp plugg. Stram pluggen til 25 fotpund av dreiemoment.

• Fjerne olje filter dekke under Yamaha dekselet ved å fjerne de tre boltene med en kontakt. Fjern dekselet og ekstra filterelementet olje. Installere en ny blekkpatron med en ny O-ring som følger med filteret. Installere dekselet og tre boltene til 7 fotpund av dreiemoment.

• Fyll motoren med 2,5 quarts innhold olje gjennom måling.

Tips og advarsler

  • Kast brukt olje ansvarlig ved å ta den til en av dine lokale auto deler butikker. De fleste alle butikker har olje og frostvæske fat for avhending.