Nnywellness.com

Hva er en Siamese Port?


Hva er en Siamese Port?

Hvis du er en nybegynner når det gjelder bilverdenen, kan du merke din mekaniker med en haug med sjargong som ikke du er kjent med. Begrepet "Siamese port" kan forvirre deg i begynnelsen, men det er en enkel begrep å forstå når du vet hva den refererer til.

Port definisjon

En port, er som gjelder bilverdenen, del av en forbrenningsmotor. Porten er vanligvis rett, ser nesten ut som en pipe, og det kan noen ganger være flere porter i en motor.

Siamese Port

En Siamese port refererer til en bil-port som har en dobbel sylinder bygging eller to porter sveiset sammen. Twin portene fast side ved side er hvor det får sitt navn, og denne typen port er vanligvis finnes i større motorer.

Funksjonen

Siamese porten har to åpninger at både føre til forbrenning kammer i motoren. Porten også regulerer drivstoff-luft-blandingen og deflects og constricts luftstrømmen til de aktuelle områdene av motoren til å hjelpe kontrollventilen.

Deler

Siamese porten vil være knyttet til flere motordeler, gjør det enkelt å finne. En kontroll ventil skal monteres på en del av porten som en avbøyning ventil.