Nnywellness.com

Sony LCD-TV feilsøking


LCD står for flytende krystallskjerm, midler som LCD TV sendinger bildet. En lampe passerer lys gjennom skjermen, som deretter oppretter bildet. Sony LCD-TV står blant beste på markedet, og deres modeller dra full nytte av klarhet og HD-bilde som tilbys av formatet. De kan være litt skremmende når det kommer til reparasjoner, men ikke å bekymre deg. Mange problemer kan løses med noen grunnleggende feilsøking.

Blinkende lys

Sony LCD TVs ha en serie av tre LED lys foran, som angir statusen for settet og tilstedeværelsen av visse problemer. "timer" lys er vanligvis ikke et problem når feilsøking. Hvis det skjer, betyr det bare at tiden er angitt og TV slås av og på som programmert. "Power" lyset indikerer en mer alvorlig sak. Hvis det blinker tre ganger, er deretter bolig til lampen ikke ordentlig lukket; Kontroller bolig å sikre at den er ordentlig lukket. Hvis strømlampen blinker to ganger, betyr det at temperaturen inne TV stiger til et punkt der det kan skade noen komponenter. Slå av TVEN og sjekke vents å sørge for at de får fjernet blokkeringen. Hvis "lampe" lyset blinker, betyr lampen er brent ut og må erstattes.

Erstatte lampen

Lampen i Sony LCD må med jevne mellomrom erstattes, mye måten en vanlig lyspære gjør. Heldigvis kan du gjøre dette selv ganske lett. Slå av TVEN og la den avkjøles i minst en halv time, så unsnap klemmer til lampen cover baksiden TV. Du finner en skrue knyttet til en spak; Det er døren til lampen bolig. Skru skruen mot klokken til det løsner, og skyv spaken open. Du kan deretter trekke tilbake døren å få på lampen seg. Dra det rett ut, og erstatte den med den nye lampen. Lukke døren, feste spaken på plass og vri skruen med urviseren til strammer og sikre dekselet. Sjekk at LED-lys foran å sørge for at alt er sikret, så slå på TV, trykk på "meny"-knappen på fjernkontrollen, og gå til alternativet "setup". Du burde se en ny serie med alternativer. Markere en merket "bytte av lyskilde", og følge instruksjoner det gir deg.

General Reset

Sony LCD-TV har en generell nullstilling som lar deg slette TV minnet og gjenopprette fabrikkinnstillingene. Om du trenger å omprogrammere klokken, kanaler og andre funksjoner, er master reset knappen en utmerket måte å løse mange problemer med feilsøking. Slå på TV, og hold nede pil opp på fjernkontrollen. Mens du holder den nede, trykker av/på-knappen på fjernkontrollen, og slipp opp-knappen. TV automatisk slås av, deretter slå på igjen med minnet fjernes (og problemet forhåpentligvis ryddet med det).