Nnywellness.com

Hvordan sammenligne håndholdte GPS-enheter


Hvordan sammenligne håndholdte GPS-enheter

Sammenligne håndholdte GPS-enheter kan være overveldende. Finne GPS er enhet for dine behov ikke lett. Her er en veiledning som hjelper deg med å sammenligne GPS håndholdte effektivt.

Instruksjoner

• Velge mellom et farge- eller svart-hvitt på GPS-skjermen.

Hvis du planlegger å bruke håndholdte GPS-enheten for kort dagtid utflukter vil en svart og hvit skjerm bli like bra. De fleste velger lcd fargeskjermen fordi det gir mer allsidighet GPS håndholdte. Tillater en å bruke GPS om natten og i dårlig oppramsing omgivelser.

• Vurdere vanntett nivået av håndholdte GPS som du sammenligner dem.

En IPX-7 vanntett nivå anbefales. Dette betyr at det håndholdte GPS-enheten kan håndtere bli droppet i vann ved et uhell. Dette et viktig element å vurdere når du handler for håndholdte GPS-enheter.

• Evaluer funksjonene som du ikke trenger når du sammenligner GPS-enheter.

Noen ganger kan det være for mange funksjoner, og de alle koster ekstra. Hvis du ikke trenger en innebygd i pulsmåler, unngå de håndholdte GPS-enhetene med denne funksjonen. Du kan sammenligne håndholdte GPS-enheter mer effektivt ved å fjerne uønsket vise egenskaper.

• Bruk online forbruker ressurser for å sammenligne prisene på håndholdte GPS-enheter.

Jeg har gitt en nyttig kobling nedenfor under ressurser hvis du ønsker å sammenligne håndholdte GPS-enheter. Lese anmeldelser og kunden vurderingene av GPS enheter er en utmerket måte å finne best håndholdt GPS for dine behov.