Nnywellness.com

Hvor å fastsette din mobiltelefon hvis du tilfeldigvis vasket det i din maskin


Tilfeldigvis forlater en mobiltelefon i en lomme når vasking er hver mobiltelefon bruker mareritt. Bortsett fra langvarig vannskader må du også bekymre såpe skade delikat komponentene i din mobiltelefon. Mobiltelefonen kan eller kan ikke gjenopprettes, avhengig av hvor varmt vannet var, når du oppdager den og selve telefonen. Det er hvordan du kan redusere sjansen for at du må kjøpe en ny mobiltelefon.

Instruksjoner

• Slå av telefonen umiddelbart. Hvis det er allerede av, ikke prøv å slå den på å teste for skade. Aktivere telefonen mens det fortsatt wet vil forårsake ytterligere skade.

• Ta ut batteriet og tilbehør før tørking telefonen med papirhåndklær. Ikke satte den i ovnen, bruke en blowdryer eller sette den i solen. Noen av disse metodene kan skade telefonen ytterligere.

• Bruk en boks med komprimert luft eller en våt-tørr vakuum hvis du har en ytterligere tørke telefonen. Plass telefonen og batteriet i en avdekket skål med tørr ukokt ris fjerne fuktighet. Kontroller at telefonen og batteriet dekkes av ris. Ikke prøve å bruke den i minst 12 til 24 timer.

Tips og advarsler

  • Ikke gjentatte ganger slå telefonen av og på av og på.
  • Ikke knuse telefonen og sint.