Nnywellness.com

Hvordan fjerne Permanent markør fra et bilsete


Hvordan fjerne Permanent markør fra et bilsete

Permanent markør er en av vanskeligste flekker fjerne fra materiale. Nøkkelen til å fjerne slike flekker er handle raskt før flekken har tid til å angi eller suge videre i materialet. Du må prøve mer enn én metode, avhengig av flekken og materialet berørt. Prøve forslagene nedenfor kan holde deg fra å søke pleie av en bil møbeltrekk profesjonell.

Instruksjoner

• Blot flekken med papirhåndkle eller tørr klut. Ikke gni flekken, som det vil mest sannsynlig smøre i et større område.

• Spray hairspray direkte på permanent markør flekken. La den suge i flekken i noen minutter.

• Tørk flekken med en ren, tørr klut eller papirhåndkle. Gjenta trinn 2 som nødvendig, men være sikker på at når du tørke det rent papirhåndkle eller klut er helt uberørt å hindre forurensende det igjen.

• Bruk rubbing alkohol som en alternativ. Nyt en bomullsdott i rubbing alkohol og sakte gni det mot flekken. Gjenta etter behov, og gjenta med en ren, tørr klut eller papirhåndkle.

• Prøv å bruke en liten mengde terpentin hvis din bil sitteplass skinn. Etter blotting flekken, fukt en klut eller papir håndkle med lite terpentin og gni den forsiktig men bestemt mot markør flekker.