Nnywellness.com

Min Comcast DVR kan ikke slette lagrede programmer


Min Comcast DVR kan ikke slette lagrede programmer

Comcast tilbyr digital videoopptaker (DVR) som et tillegg til sine digitale kabel-pakker. Mot en ekstra avgift, kan Comcast abonnenter registrere sine favoritt-programmer som digitale videofiler som kan bli sett når som helst. Når et program er så på tjenesten DVR, kan det fjernet for å gjøre plass for flere programmer. Noen brukere kan imidlertid oppstå problemer når du prøver å slette lagret programmer fra Comcast DVR tjenesten.

Forklaring på problemet

Grunnen til noen Comcast DVRs er ikke slette lagret programmer skyldes et problem med databasen der din digitale videoopptak lagres. Noen ganger denne databasen blir skadet og noen funksjoner av Comcast DVR fungerer ikke riktig, for eksempel muligheten til å slette lagret programmer.

Feilsøking

Når du har problemer med å slette lagret programmer med Comcast DVR-tjenesten, må du tilbakestille systemet. For å oppnå dette, alt du trenger å gjøre er å koble Comcast kabel mottakeren fra strømuttaket og la det frakoblet i minst 30 sekunder. Koble enheten til stikkontakten og trykk knappen "Power" Comcast kabel mottakeren eller din Comcast ekstern. Nå skal du slette lagrede programmene fra DVR.

Vedvarende problemer

Hvis koble Comcast kabel mottakeren ikke tillater deg å slette lagrede programmer fra DVR, kan så enheten ikke har tilbakestilt. En måte å fortelle er at guideinformasjon ikke vises i noen minutter etter reset. Prøve innlevering mottakeren kobles fra for rundt 30 minutter før det tilbake i stikkontakten.

Kontakt kundestøtte

Hvis begge forsøk på å tilbakestille Comcast kabel mottakeren ikke løser problemet, er det sannsynlig at mottakeren behov erstattet. Du må kontakte kundestøtte for Comcast for å planlegge en tekniker å komme hjem ved å ringe 1-800-266-2278. Dessverre, når mottakeren erstattes, du vil også miste eventuelle programmer som er lagret på din DVR.