Nnywellness.com

Hvordan du kobler en Motorola H270 til en iPod Touch


Hvordan du kobler en Motorola H270 til en iPod Touch
Motorola H270 er et trådløst headsett som bruker trådløs Bluetooth-teknologi for å kommunisere med en mobiltelefon, datamaskin eller iPod Touch. H270 har et enkelt grensesnitt som består av en av/på bryter, en indikatorlys og en godta anrop/slutt ringeknappen. Bare den fjerde generasjon iPoden Touch kan gjøre bruk av Bluetooth headset, fordi tidligere modeller ikke har støtte for handsfree profile (HFP) protokollen som brukes for de fleste enheter. Men det er opp til de individuelle iOS apps å aktivere Bluetooth kompatibilitet, slik at H270 ikke fungerer med alle iOS apps.

Instruksjoner

• Slå på iPod Touch og åpne settings-menyen ved å trykke på "Settings"-ikonet. Velg "Generell" fra listen og velg "Bluetooth". Trykk på bryteren på skjermen for å slå Bluetooth "På". En liten Bluetooth-logoen skal vises ved siden av batteri-indikatoren i det øvre høyre hjørnet av skjermen.

• Skyv strømbryteren på H270 til "På" posisjon. Indikatoren blå LED-lys på siden begynner å blinke når enheten starter på. Når enheten er fullt motordrevet på indikatorlampen vil skinne en solid blå og heasdet vises under "Enheter" på Bluetooth innstillinger på iPod Touch under tittelen "Bluetooth headset".

• Touch "Bluetooth headset" starte sammenkoblingen prosessen mellom de to enhetene. IPod Touch vil be om en PIN å koble enhetene. Angi "0000" som PIN-koden for H270 og trykker "Connect". Headsettet er nå sammen med iPod Touch. Hvis du vil oppheve sammenkoblingen, Velg H270 fra listen for Bluetooth-enheter og velg "Glemme denne enheten".

Tips og advarsler

  • H270 får bare lyd fra iPod Touch. Bluetooth-programvaren på iPod Touch støtter for øyeblikket ikke sending av lyd tilbake til enheten via Bluetooth.