Nnywellness.com

Hvordan installere en bak brems Rotor på en 2005 GMC Envoy


Da jeg hørte en malende lyd fra baksiden av min 2005 Envoy, minnet det meg at jeg hadde sjekket bak bremser lenge. Når jeg dro bakhjulene av, fant jeg ut at bak pads hadde fått så lav at de hadde dype riller inn i rotoren. Erstatte pads og rotorer på baksiden av min utsending var ikke mye annerledes enn andre jobber som standard brems.

Fjerning

Jeg løftet baksiden av kontakt midtpunktet på bakre differensial bolig og sette jack står under bakakselen på begge sider av differensial bolig. Etter fjerner caliper og pads, jeg fjernet ut boltene som fester caliper braketten, og trekke braketten fra den bakre hub. Min GMC Envoy fortsatt hadde rotoren-beholder ringer på hjul stenderne, så jeg trakk de først, deretter dro rotoren av.

Installasjon

Når jeg installert caliper braketten, stramme jeg skruene for 148 fotpund av dreiemoment. Etter senke caliper på sin braketten, skivebrems fett på den glatte delen av hver caliper bolt, jeg så installert bolter og strammet dem til 23 fotpund. Jeg strammet det lug vanskelige problemer til 103 fotpund.