Nnywellness.com

Vanlige Clutch problemer


Vanlige Clutch problemer

Bilens clutch bruker friksjon mellom clutch plate og hjul for å tillate sjåførene å skifte tannhjul. Derfor vil en clutch til slutt ha til poenget med feil. Glatt skiftende, unngå ridning clutch og regelmessig vedlikehold vil forlenge levetiden til en clutch, selv om det er uunngåelig at friksjonen i en clutch funksjonen vil til slutt bære den til poenget med feil, og kan gyte forskjellige problemer avhengig av hvordan den vehcile clutch ble brukt da det ble kjørt.

Gli

En clutch som er forsinket mister sin evne til å sette bilen i gir fullstendig, og kan føle som om clutchen er fortsatt delvis engasjert når det slippes helt. Denne feilen kan være forårsaket av olje eller fett på clutch plate, som er lett renset av hjemme, men er ofte et problem med utgivelsen systemer feiler, som med en ikke installert kabel. Problemer med clutchen sylindere, inkludert blokkering eller en ødelagt svinghjul alle forårsake en clutch kupong, alle er problemer mest hjem mekanikk kan du la opp til en butikk å fikse.

Endringer i Clutch press

Når clutchpedalen presser uten noen motstand eller med svært lite motstand, har clutch mistet press. I de fleste tilfeller er dette skyldes svikt i en clutch sylinder eller en pakning på clutch sylinderen, lekker væske. Hvis koblingen er plutselig vanskeligere å trykke ned, sjekk for binding i kabelen eller en skadet utgivelsen gaffel, mens tap av hydrauliske trykket kan også gjøre deprimerende clutch vanskeligere. Bundet kabler og tap av girolje er enkle å fikse, men hvis de er et tilbakevendende problem, drivere må en profesjonell å diagnostisere hva som forårsaker disse symptomene.

Ingen utslipp

Koblinger som ikke klarer å løslate drivaksel når deprimert helt tillater ikke sjåførene å skifte gir, eller bare tillate skiftende med store vanskeligheter. Denne feilen kan skyldes en strukket eller ødelagt kabel, en slitt pilot lageret eller pivot ball eller en slitt utgivelsen gaffel, alle er moderat enkle reparasjoner. Svikt i clutch sylindrene kan også forårsake klørne bind om en fullstendig overføring overhaling vil være nødvendig å reparere mislykket sylindere.

Clutch støy

Clutch støy er vanligvis en indikator på en komponent ferd med å mislykkes. Selv om sviktende lagrene og aktuatorer er problemene mest vanligvis forbundet med clutch støy, kan støy indikere problemer med alt fra clutch platen og drivaksel til svinghjul eller overføring montere. Kontrollere hele clutch forsamlingen, på jakt etter uvanlig slitte deler å identifisere problemet før delen mislykkes, potensielt skadelige clutch systemet ytterligere.