Nnywellness.com

Hvordan sammenligne HDTV-mottakere


High definition TV (HDTV) mottakere er utformet for å motta og dekode HD-signaler som kringkastes fra TV-stasjoner. HDTV-mottakere må brukes med en HDTV satt til å vise HD-bildekvalitet. Det er noen grunnleggende funksjoner for HDTV-mottakere forbrukerne bør se etter når beslutter opp på bestemt type enhet de ønsker å kjøpe.

Generelle spørsmål

Forbrukere bør sjekke sine HDTV setter for å se om de har en mottaker (eller tuner) inne i enheten. Hvis det ikke har denne angivelsen, skal TV oppgi HD Ready. HDTV angi eiere bør deretter bestemme om de skal få sine HDTV-signal fra et kabel- eller satellitt-TV-leverandør. Disse selskapene skaffe vanligvis en set-top-boks med en HDTV-mottaker som er innebygd i systemet.

Brukervennlig

Når du sammenligner HDTV-mottakere, bør forbrukerne se etter enheter med muligheten til HDTV eiere bytte frem og tilbake mellom standard-TV og HD sendinger. Forbrukere bør se etter enheter som tillater dem å bytte sendinger med en fjernkontroll i stedet for å utføre denne handlingen manuelt. Funksjoner er som HD multimedia interface (HDMI) utganger viktig for visning av HD video og audio visual (AV) produkter.

Andre funksjoner

HD-mottaker enheter bør har utganger for atskilt (S-Video) at analoge signaler skal vises på HD angir. Digital audiokabel er også nødvendig for å få den beste lydkvaliteten for HDTVer. sperrefunksjoner er en annen funksjon forbrukere kan vurdere om de har barn som kan vise HD-programmering for galt hensikten.