Nnywellness.com

TweetDeck for iPhone er ikke logge på Twitter


Hvis du har problemer med å logge på Twitter på TweetDeck iPhone app, kan et par ting forårsake avslutning, inkludert feil påloggingsinformasjon for Twitter, Twitter-tjenesten er nede og en eldre versjon av programmet TweetDeck. Du kan vanligvis løse problemet ved å oppdatere programmet eller ber om et nytt passord, for eksempel.

Påloggingsinformasjon

En av de viktigste delene får logget inn til TweetDeck iPhone app gir de riktig påloggingsinformasjon. Hvis informasjonen ikke samsvarer nøyaktig, så får du en feilmelding å fortelle deg. Meldingen viser vanligvis passordet ikke stemmer, men det kan også være brukernavnet. Følge nøye elementene som du skriver inn i programmet.

Glemte passord

Hvis du har glemt passordet for din Twitter-konto, kan du alltid be om en ny ved å gå til twitter.com opp i webleseren. Klikk koblingen "Glemt det?" for å hente et nytt passord på hovedsiden, under passord-feltet. Du blir bedt om å oppgi din e-postadresse tilknyttet kontoen. Klikk på "Sende instruksjoner"-knappen og følg instruksjonene i e-posten du mottar. Har du et nytt passord i løpet av minutter. Deretter kan du returnere til TweetDeck iPhone app og prøve med riktig innloggingsdetaljer.

Twitter-tjenesten

Twitter-tjenesten kan noen ganger gå ned på grunn av konstant arbeidsmengden må gjennomgå hver dag. Millioner av Twitter-brukere logger og legge til tjenesten daglig, så det har bundet til å ha en eller to hikken fra tid til annen. Hvis du ikke logger på TweetDeck iPhone app, trekke opp en nettleser på datamaskinen og se hvis du kan logge deg på Twitter hovednettstedet. Hvis du ikke kan eller få beryktede Fail Whale bildet, så vet du noe er galt med tjenesten. Hvis dette skjer, kommer tilbake senere og se om du kan få tilgang til din Twitter-konto, enten fra TweetDeck app eller Twitter nettsted.

TweetDeck App

Noen ganger iPhone apps begynner å handle buggy, spesielt hvis en programvareutvikler gjør endringer på baksiden ende som effekt app. Sjekk for å se om du har den nyeste versjonen av TweetDeck iPhone app ved å trykke på ikonet "App Store" iPhone Hjem-skjermen. I App Store, trykker du "Oppdateringer" for å se etter den siste oppdateringen. Hvis en ny versjon av TweetDeck er tilgjengelig, vil det bli listet i denne delen. Hvis det er, deretter trykker oppføringen og trykk "Installer" for å oppgradere. Oppgraderte Kontroller om Twitter login problemet løst seg.