Nnywellness.com

Hvordan installere en første generasjon iPhone SIM-kortet


Hvordan installere en første generasjon iPhone SIM-kortet

Fra 2010, er alle Apple iPhone aktivert for Global System for Mobile Communications eller GSM, standard av mobiltelefoner. GSM-enheter alle bruker et Subscriber Identity Module (SIM)-kort for å koble enheten til mobilnettet. Bruken av et SIM-kort lar kunden enkelt bytte enheter samtidig opprettholde samme service plan og telefon nummer. En bruker av en første generasjon, også kjent som 2G, iPhone trenger vanligvis installere et SIM-kort etter å ha mottatt en reparerte eller erstatning iPhone. Noen ganger går SIM-kort dårlig.

Instruksjoner

• Rette ut ene enden av en liten metall binders eller Finn SIM verktøyet som Apple samlet i boksen med din iPhone.

• Slå iPhone av. Du må holde nede strømknappen til en melding vises på skjermen å glidebryteren virtuelle for å slå av. Skyv den og vente på iPhone å gå helt mørkt.

• Finn SIM skuffen på den øvre kanten av telefonen. Det er siden telefonens hodetelefonkontakt. Du burde se en svak omriss av rektangulære skuffen selv. Se etter et pinhole nærmeste hodetelefonkontakten.

• POKE din binders eller SIM-verktøyet inn i hullet SIM-skuffen. Når du skyver akkurat, vil SIM skuffen ut og skyv det meste av veien ut. Noter skuffens justering før du fjerner det fullstendig.

• Hvis det er en SIM i skuffen, Merk justeringen og sett det til side. Sted din nytt SIM-kort i skuffen. Et hjørne er flat, noe som gjør det vanskelig å sette inn SIM feil.

• Justere SIM skuffen med toppen av iPhone og prøver å sette det. Ikke tving den. Det skal skyve i og klikk på plass. Husk på at hullet blir nærmest til hodetelefonkontakten.

Tips og advarsler

  • Apple inkluderte et SIM-verktøy i boksen med den originale iPhone. Det ser ut som en fancy binders og er knyttet til et stykke papp i boksen. Bruke den i stedet for en binders, hvis du kan finne den.
  • Metallkontaktene på et SIM-kort må gjøre rent kontakt med tilsvarende kontaktene i telefonen, så prøv å ikke røre dem. Håndter SIM kortene etter objektkantene.