Nnywellness.com

DIY: Kano Motor Mount


DIY: Kano Motor Mount

Hvis du planlegger for en lang kanotur, kan du vurdere montering en liten motor til din kano. Små motorer er nyttige hvis du er padling alene og trett, eller hvis du vil øke hastigheten for å slå en storm eller reise gjennom grov farvann. For å installere en motor på din kano, må du først lage en kano motor mount for å feste den.

Instruksjoner

• Cut et stykke 2-ganger-4 styret som er lang nok til å passe, like bak baksetet, over port rekke og utvide til styrbord rekke med en ekstra fot som vil utvide over på siden av kanonen.

• Skjær hakk i styret med en så slik at det passer godt på båtens relinga. Hakkene bør være ca 1 tomme dyp og bredden må være den samme som bredden på rekke. Når hakkene kuttes, montere styret på kanoen. Hvis du vil bruke høyre hånd på motor håndtaket, utvide ekstra foten av styret over babord side. Hvis du vil bruke venstre hånd, kan du utvide det over styrbord side.

• Cut to mindre tre kvartaler fra restene av 2 av 4 fot styret å blokkere opp brettet du bare utstyrt. De bør være ca 4 tommer i lengde.

• To borehull i hver blokk. Plasser ett kvartal under hver ende av styret og under rekke. Kjør en blyant gjennom hvert hull før den berører styret og lage et merke for skruer som vil knyttet blokkene til undersiden av motor montere bord.

• Bore hull i motor mount styret på merkene. Line opp hullene i blokker med hullene i styret. Sett inn gjengede skruene i hullene. Må skruene som er lange nok til å gå gjennom montert styret og blokk.

• Sett de to skruene gjennom de boret hullene i hver ende og knytte skivene øverst. Styret er nå blokkert på hver ende under rekke.

• Montere din påhengsmotor ved siden av båten hvor du har plassert ekstra foten av styret.