Nnywellness.com

Hva betyr HDMI?


Du har brukt din gamle Zenith TV i nesten 20 år. I mellomtiden, en verden av ny teknologi har vært virvlende rundt i markedet og du er ikke kjent med mye av det. Det er tid for et nytt sett, og du holde høring ord og forkortelser kastet rundt, men har ikke den ringeste anelse om hva de mener. Du vet HDMI er positivt (eller i det minste tror du det er) og ikke vet hva det betyr eller hvordan det gjelder TV. Her er vesentlige.

Identifikasjon

HDMI er et akronym som står for høy definisjon Media grenseflate. Hovedsak er HDMI bare en enklere, mer nøyaktig måte å overføre data mellom komponentene. HDMI er et alternativ til andre tilkoblinger, som DVI eller komponentvideo. Systemet består av digital fjernsyn med HDMI-innganger og komponenter (DVD, kabel/satellitt og Blu Ray spillere) med HDMI-utganger. En HDMI-kabel, som består av 19 enkelte ledninger rullet inn i en enkelt kabel, brukes til å koble dem sammen. Grensesnittet ligner en stor USB forbindelse med 19 pinner eller hull.

Fordeler

Så hvorfor bruke HDMI? Det er en rekke fordeler. Først har kabel en båndbredde på 5 GB per sekund (GB/s) eller mer, gir hastigheten for å overføre et HD-signal, med plass leftover. HDMI overfører også ren, ukomprimert digitalt signal. Andre tilkoblinger bruke en digital-til-analog konvertering som kan redusere bildekvaliteten. I motsetning til andre video forbindelser inkluderer HDMI også lyd (åtte individuelle ukomprimert surround-kanaler), og dermed eliminerer behovet for separate lydkabler. Kort sagt, kan HDMI levere den beste HD-bilde og høyeste kvalitetslyd mens de eliminerer overflødig kabler.

Betraktninger

Hvis du planlegger å kjøpe en HDTV og abonnere på HD-programmering, er HDMI et godt valg for tilkobling komponentene og sikrer høyeste kvalitetsvideo og lyd. Det er også interessant å merke seg at gjeldende high definition-programmering bare bruker halvparten av tilgjengelig båndbredde fra noen HDMI-kabler. Derfor kabelen er forberedt for framtidige applikasjoner som krever mer båndbredde, som høyere oppløsning HD. å vite frekvensen teknologien utvikler seg, kan dette være i nær fremtid. Når shopping for TV, kan du vurdere hvor mange kilder som du ønsker å koble til via HDMI (kabel, DVD, spill system og mer) og at den har et passende antall HDMI-innganger.

Typer

HDMI er anerkjent teknologi, er det små variasjoner på HDMI, inkludert HDMI 1.1, 1.2 og 1.3. Det er noen sub variasjoner, for eksempel 1.2a og 1.3a. Hver av disse har små forskjeller og flere funksjoner, men vil alle funksjonen å gi den samme kvalitet lyd og video. For å lese mer om bestemte funksjoner og forskjellene, følger du den andre linken under Resrouces nedenfor. Vurdere å kjøpe den siste HDMI inkarnasjonen tilgjengelig for den mest oppdaterte ytelsen for nåværende og fremtidige applikasjoner.

Pris

Selv om noen selskaper selger "high-end" kabler HDMI som lover bedre ytelse, dette anses hovedsakelig sprøytenarkoman og utgifter $50 eller $100 på kabel vil være en sløsing med penger. HDMI-kabler som koster bare $10 eller $20 kan levere samme ytelse og vil gi en kvalitet video/lyd erfaring. Sjekk ut linken nedenfor for en sterk fordømte dyre kabel fra CNET.

Bakgrunn

HDMI ble utviklet av et samarbeid mellom Hitachi, Panasonic, Royal Philips Electronics, Silicon Image, Sony, Toshiba og Thompson. HDMI har fungert som en mer fullstendig tilkobling plattform for HD-programmer, og har blitt en ledende standard. HDMI støtter også HDCP eller høy båndbredde Digital Content Protection, hjelper innholdsleverandører beskytte mot ulovlig kopiering av opphavsrettsbeskyttet digitalt innhold.