Nnywellness.com

Flytte en Comcast kabel boks til en ny TV


Du er en Comcast kabel-TV kunde. Du har nettopp kjøpt en ny TV-apparat som skal brukes med Comcast-tjenesten. ingen fare. Koble en Comcast kabelboks fra én TV og koble det til en annen TV er en oppgave så enkelt du kan gjøre det på egen hånd. Det er ikke nødvendig å kontakte Comcast Kundeservice for å be om et besøk fra en Comcast tekniker med mindre du planlegger å konfigurere den nye TV i et område der det er ingen nærliggende kabel stikkontakt installert.

Instruksjoner

Koble Comcast boksen fra gamle TV

• Slå av boksen TV og Comcast. Koble strømledningen til begge enhetene.

• Koble koaksialkabelen koblet til boksen Comcast RF "Kabel i" terminal ved å vri skruen på koblingen ligger i enden av kabelen, mot klokken for å låse opp kabelen. Trekk kabelen er pluggen fra terminalen. (Dette trinnet må utføres bare hvis du fysisk flytter kabelboksen i stedet for å bytte ut TV.)

• Koble AV-kabler, koaksialkabel eller HDMI kabel (avhengig av hva som gjelder) kobler boksen Comcast til TV fra TV.

• Flytt Comcast kabel-boksen til plasseringen der de nye TV er eller bytte ut den gamle TV med nye TV (som gjelder).

Koble Comcast boksen til ny TV

• Koble koaksialkabelen kommer fra kabel stikkontakten innlegge av Comcast installasjonsprogrammet i kabelboksen RF "Kabel i" terminal (Hvis denne kabelen ikke er allerede koblet). Kabelen er sikret til terminalen ved å vri skruen på koblingen på slutten av kabelen med klokken til fast.

• Bruke AV-kabler til å koble kabelboksens rød "Audio R," hvit "Audio L" og gul "Video"-utgangene fargen tilsvarende AV kontaktene på TV-apparatet. (Dette trinnet må utføres bare hvis du bruker en vanlig kabelboks og TV-apparatet.)

• Sett inn en ende av en HDMI-kabel i kabelboksen "HDMI" utgang. Sett den andre enden av denne kabelen inn "HDMI" inngang på TV-apparatet. (Dette trinnet må utføres bare hvis du bruker en HD-kabelboks og HDTV sett.)

• Koble kabelboksen til en strømkilde. Koble TVEN til en strømkilde. Aktivere begge enhetene.

• Kontinuerlig Trykk på "Input" eller "Kilde"-knappen på fjernkontrollen for TV til TV video input kanalen er satt til AV-kilden (Hvis du bruker en vanlig TV) eller HDMI-kilde (Hvis du bruker en HDTV). Hvis alt er konfigurert riktig, skal du kunne se hva spiller på boksen Comcast på nye TV-apparatet.