Nnywellness.com

Hva ledninger er behøvde å installere en Panasonic BL204 CCTV kamera?


Hva ledninger er behøvde å installere en Panasonic BL204 CCTV kamera?

Panasonic WV-BL204 er et CCTV kamera brukes for overvåking i bedrifter og hjem. Dette kameraet er ikke lenger produsert. Det kan kjøpes brukt, men det kommer ofte med ingen kabler, manuell eller makt vedlegg. Uten riktig kabler, vil kameraet ikke fungere riktig. Forstå hva kabler er nødvendig vil hjelpe deg sette opp best mulig overvåking for systemet som du trenger.

Videokabler

Panasonic WV-BL204 har to videoen utporter. Begge tilkoblingene er BNC kabel kabeltilkoblinger. Dette krever en mannlig BNC-kabel for å koble til kameraet. Bare én av disse portene er nødvendig å styre kameraet. "Video" porten er for video fôring i en Videospiller eller DVR. "Gen-Lock" porten er for live-skjerm visning.

Strømledninger

WV-BL204 er drevet med en 24V AC strømforsyning. En tre-farget AC kabel er nødvendig å koble strøm til kameraet. Rød og svart kablene er satt til "1" og "2" tilkoblinger på baksiden av kameraet og knyttet med en liten skrue. Den andre enden av kabelen er koblet til en strømadapter i en vegg-strømforsyning eller en tre-spiss konvertere. Lengden på kabelen er avhengig av avstanden fra kameraet til strømforsyningen.

Siamese kabler

Hold ledningene sammen og organisert med siamese kabler. Disse kablene er spesielt laget for CCTV oppsett. Kablene som siamesiske har en BNC kabeltilkobling og AC strømkontakten. Dette gjør at du kan mate en enkeltlinje i videotilkoblingen og strømforsyning samtidig. Hvis et problem oppstår med en del av kabelen, må hele siamese kabelen byttes.

BNC konvertering kabler

Hvis videokilden ikke har en BNC-inngang, kan du bruke en konvertering kabel for å tilpasse video til RCA. Forskjellige kabler inkluderer BNC til VGA, BNC til RCA, BNC USB og BNC til S-Video. Når du konverterer til en annen kabel, kan du oppleve noen tap i kvalitet. For overvåking opptakene skal dette tapet ikke være et problem.