Nnywellness.com

Hvordan fjerne en F150 lastebil Headliner


Hvordan fjerne en F150 lastebil Headliner

Fords F150 pickup har vært en av de mest solgte siden produksjonen startet på 1970-tallet. F150 er kjent for både det arbeidsevne og behagelig interiør. Hovedattraksjonene i din F150 legge et estetisk preg til indre av bilen, men kan slites ut over tid. Fjerne headliner er ikke en vanskelig prosess, men tar tid og krefter.

Instruksjoner

• Ta dome lys cover av. Dekselet er det klar plast som dekker dome lyset og holder lyspæren blir skadet. Skyv din flat-skrutrekker under kanten av dekselet og lirke det fra lys, å plassere den i bøtte å holde det blir.

• Skru farget plastdelen som sitter ved foten av kuppelen lyset, plassere skruene i bøtte legge. Trekke dome lyset lampen forsiktig ned fra toppen av F150 lastebilen og koble tilkoblingen for å forhindre skade som du fjerne headliner.

• Fjern alle referanser, solskjermene, speil og klær kleshengere knyttet til headliner. Mens noen deler kan fjernes med en skrutrekker, er de fleste referansene i F150 boltet i. Bruke ratchet og socket satt til å fjerne eventuelle gjenværende deler som ikke kan skrudde.

• Løsne plast løpere langs innsiden av bilen som hold headliner. Hver vil holdes på plass være enten skruer eller beholde klipp. Hvis de er holdt opp med skruer kan du skru dem, plassere skruene i bøtte og plast liners på setet. Hvis de holdes på plass av plast klippene, plasserer din flat-skrutrekker mot klippet og presse innover for å slippe plast trim.

• Skyv trim verktøyet under kanten av ambisjonene og trekk ned forsiktig for å løsne det fra taket av F150 lastebilen. Jobb deg rundt innsiden av bilen, løsne det i ulike steder for å sikre at det er helt gratis taket og trim stykker før trekke den ut.

Tips og advarsler

  • Hovedartist kan bli sittende fast på taket av bilen, men ta deg tid og innarbeide verktøyet mot midten å fullt løsne den. Hvis du bli utålmodig og prøver å trekke for hardt, kan du skade indre av lastebilen.
  • La aldri barn i nærheten verktøy unsupervised. Skrutrekkere har skarpe kanter og poeng som kan forårsake alvorlige skader hvis brukt feil.