Nnywellness.com

Hvordan å fortelle hvis en bil batteriet må byttes


Hvordan å fortelle hvis en bil batteriet må byttes

Du får i bilen å gå på jobb, du aktivere nøkkelen og ingenting skjer. Hvis bilen din ikke vil starte, må batteriet også erstatte. Batteriet er ofte skyldige, spesielt hvis det er over et par år. Men er det andre komponenter i bilen som kan hindre at den starter. Som er hvorfor du trenger å undersøke videre for å sikre at det er batteriet som er skylden.

Instruksjoner

• Vri nøkkelen i tenningen og lytte etter en tikkende lyd. Hvis du ikke hører starteren, bare en rask "tick tick tick," det er en god indikasjon bil batteriet må skiftes. Slå på dome lyset og prøv nøkkelen på nytt. Hvis lyset er svak eller mørkere når du slår på tasten, batteriet er sannsynligvis død.

• Sette på vernebriller og hansker for beskyttelse når du arbeider med batteri og fjerne alle smykker å unngå risikoen for sparking. Høyne panseret på bilen og undersøke batteriet. Hvis du ser skade casing, som sprekker, deler eller buler, må batteriet skiftes.

• Merk cellene. Enten skru eller løft dekslene til cellen hvis batteriet ikke er forseglet. Se i hver celle. Vannivået skal rett nedenfor bunnen av hetten. Hvis batteriet har ikke vann i den, er det død. Bruk en hydrometer for å måle kapasiteten i batteriet hvis det har vann. Sett hydrometer røret i væsken. Klem pære eller trekke sprøyten, knyttet til den andre enden av røret, utvikle flytende i testeren. Sjekk lese på siden av hydrometer å avgjøre om batteriet er dødt eller ikke. Gjenta prosessen med alle cellene.

Tips og advarsler

  • Røyk ikke, har gnister og åpen flamme nær et batteri. Et batteri inneholder eksplosive gasser.