Nnywellness.com

Understell Rust behandling


Understell Rust behandling

Rust oppstår når steiner eller andre veien Usk føre chips som eksponerer Bart metall av bilens understell. Når fuktighet er innført, enten gjennom vann eller fuktighet, rust begynner å danne nesten umiddelbart og forårsaker metal for korrodere, fører til rust og senere hull i metall.

Inspisere

Stopp rust før den starter. Under normale forhold, biler begynne å vise rust mellom tre til fem år, men tidligere inspeksjon anbefales. Sjekk områdene som er mest sannsynlig å være påvirket av rust, som i og rundt hjulet brønner.

Retusjere

Hvis du finner rust, bruke fine sand papir for å fjerne rust og sand ned til Bart metall, så vakuum overflaten for å fjerne støv. Med en pensel, nøye Påfør et lag med berøring-opp (rust) maling eller fugemasse til det berørte området.

Rust konverteringsprogrammer

Moderne rust konverteringsprogrammer er en primer som inneholder garvesyre og en organisk polymer som kan brukes direkte på rust uten å måtte først sand overflaten. Garvesyre endrer jern til jern tannate, stabilisere metall og polymerer danner et beskyttende lag. Konverteringsprogrammer må brukes i en lav-fuktighet miljø, for eksempel en lukket garasje på varme dager.