Nnywellness.com

Hvordan koble et bilbatteri for å tilbakestille datamaskinen


Hvordan koble et bilbatteri for å tilbakestille datamaskinen

Noen ganger tror folk at hvis du tilbakestiller datamaskinen eller elektroniske kontroll modul, i bilen, vil det løse problemene dine lyset advarer deg om. Det vil ikke. Lyset advarer deg at en sensor har sendt et signal til ECM det er utenfor spesifikasjonen og bør kontrolleres. Hvis du har kontrollert og reparert problemet, kan det være nødvendig å slette diagnostiske problemer koder hvis motoren lyset står på. Den beste måten å gjøre dette ville være med en skanner, men hvis du ikke har en, frakobling av batteriet vil gjøre trikset på mange biler. Frakobling av batteriet vil ikke bare slette diagnostiske problemer koder men også slette drivability, sikkerhet og radio koder i mange biler. Finn noen koder og har dem og drivability lære prosedyrer på side før frakobling av batteriet.

Instruksjoner

• Rengjør enhver korrosjon av batteriet og terminaler med en boks med spray-on batteri renere. Koble batterikabelen negative og positive kabel med en kombinasjon fastnøkkel. Rengjør batteri innlegg og terminaler med post og terminalen rengjøring verktøyet, så du har en god tilkobling når du er ferdig. Den beste typen verktøyet er stålbørste. Med hvilken reamer er det fare for å ta av mye materiale og forårsaker en løs tilknytning.

• Hold den positive og negative kabelen ender sammen slik at de berører hverandre, men ikke batteriet.

• Vente fem minutter før diagnoseinformasjonen å bli slettet. Installere batterikabelen positive og negative kabelen. Programmet noen radio eller sikkerhet koder følge retningslinjene fra produsenten.

• Følg trinnene for alle drivability lære prosedyrer som er nødvendige på år og modell. Mange biler vil gå gjennom disse prosedyrene automatisk hvis du kjører i 10 til 20 minutter. Du kan imidlertid ha en svært lav inaktiv, eller noen ganger stoppet, til systemet lærer, så det er best å få prosedyren hvis du kan. For eksempel: på en 2002 Nissan Altima, er det en akselerator-pedal-utgitt-posisjon lære prosedyren som følger: med gasspedalen fullt ut befridd, slå tenningslåsen til "på" posisjon og vente to sekunder. Slå tenningslåsen til "off" posisjon og vente 10 sekunder. Slå tenningslåsen til "på" posisjon og vente to sekunder. Slå tenningslåsen til "off" posisjon og vente 10 sekunder. ECM har nå lært hvor gasspedalen skal når fullt ut. Forskjellige biler har forskjellige prosedyrer, men de fleste, bare kjører bilen vil gjøre utslaget.