Nnywellness.com

Hvordan å kjøpe og selge brukte mobiltelefoner


Kjøp og salg av brukte mobiltelefoner kan virke utfordrende, men når du forstår hvor og hvor å gjøre den jobben blir mye enklere. Kjøp og salg av brukte mobiltelefoner kan være svært lønnsomt hvis du er ivrig i din innsats, og det er en fin måte å tjene ekstra penger på fritiden. Avgjøre om du har nok kapital til å begynne å kjøpe telefoner, som de ikke kan selge en gang.

Instruksjoner

• Forskning og Kjenn ditt marked. Det er viktig å vite hvilke brukte mobiltelefoner selger og hvor mye. Besøk lokale butikker som selger brukte og fornyet mobiltelefoner. Lag en liste over hva de er lading for populære telefoner og noter hvor mange de har av hver type telefon. Dette vil gi deg noen indikasjon på deres popularitet i ditt område.

• Sjekk online rubrikkannonser nettsteder for å se om det er brukt mobiltelefoner du kan kjøpe og videreselge i ditt område. Betale mer enn halvparten av hva du tror du kan selge telefonen for. Husk, du ikke kan selge brukt mobiltelefoner for hva retail butikker kan.

• Sjekk lokal bonde butikker for brukte mobiltelefoner. Bonde butikker er gode steder å kjøpe elementer med hensikten å selge dem, som de ofte betaler lite kjøpe varer til å begynne med. Ofte, vil de selge dem til nye kjøpere for halvparten av den opprinnelige utsalgsprisen.

• Lese classifieds deler i den lokale avisen. Folk selger ofte dyrere telefoner som iPhone og bjørnebær slik som det er vanligvis en liten avgift å plassere annonsen.

• Selge din telefoner på et sted som ikke skal koster deg noe. Online rubrikkannonser nettsteder som Craigslist belaste ikke et gebyr, og de fleste kjøpere kommer til å plukke opp varen. Betale for en annonse reduserer dine totale fortjenesten. Se ressurser for andre gratis rubrikkannonser nettsteder.

• Run an ad in small flier-type magazine like The Pennysaver, www.pennysaverusa.com, if selling on the free online sites does not work. Disse magasiner lade svært lite for annonser og sendes til hjem og gitt bort gratis.

• Skrive annonsen med klare, konsise språk. Beskriv nøyaktige modellen og tilstanden til telefonen og prisen du ønsker å selge den for. Ikke glem å beskrive riper på skjermen eller andre problemer med telefonen.

• Forvent å få omtrent 75 prosent av markedsverdien av en brukt mobiltelefon som er i god stand. Smartphones som iPhones og bjørnebær kan få litt mer avhengig av området. Telefoner mer enn to år gamle, forvente å få om lag 40 prosent av den opprinnelige utsalgsprisen.

Tips og advarsler

  • Kontrollere alle brukte mobiltelefon du kjøper. Folk selger ofte telefoner fordi de har problemer. Mens mange er ærlig om problemene i annonsene, er noen ikke.