Nnywellness.com

Ford elektronisk tenning feilsøking


Typiske problemer forårsaket av en feil tenningsmodulen inkluderer unøyaktig timing forhånd og retard, varme motoren stoppet og ikke starter. Ford EØF 4 TFI modulen var på siden av distributøren til 1995 og deretter montert eksternt på fender godt, brannmur eller radiator core-støtte, avhengig av kjøretøyet. Når du tester denne komponenten, kreves en koblingsskjemaet av tenningssystemet. Informasjon om plasseringen av modulen og en koblingsskjemaet er tilgjengelige på autozone.com opp under reparasjon informasjon.

Makt og bakken

Før noen tester utføres på modulen selv, må lated makt og bakken forsyning bekreftes først. For å finne hvilken ledninger er kraften og bakken, se koblingsskjemaet for tenning krets. Denne informasjonen kan finnes på autozone.com reparasjon informasjon delen. Bruke riktig krets tester, i stedet for en test-lys. Test lyset vil trekke for mye strøm for datamaskinen kretser å håndtere, og skade på en E.C.M. kan forekomme. Feil sikring eller grunnen kabelen kan forårsake modulen fungerer på alle.

Testing modulen

Den enkleste måten å sjekke en modul er med modulen tester. Denne enheten er knyttet til modulen, og med det utløses modulen for å teste sin funksjon. Enheten er tilgjengelig på de fleste auto deler butikken og online verktøyet butikker. Hvis du ikke vil heller kjøpe en, vil så de fleste auto deler butikker teste dem for deg gratis.

Hvis du vil teste en manuelt er ikke vanskelig, men det tar to personer. Mens en partner er Spy motoren, test for jevn strøm på positive pin av spolen og blinkende makt på negative pin. Hvis dette skjer, fungerer tenning krets i modulen. Hvis kjøretøyet er innsprøytning, teste injektor krets for blinkende makt bare som ble gjort med spolen. Hvis blinker er oppstått, og deretter tenningsmodulen fungerer og motoren skal starte.

Feil modul

Hvis maskinen går bra for et par miles og deretter slår som du deaktiverte nøkkelen, kan du ha en modul bryte ned under varme. For å teste, kjøre bilen til den stalls, og test ikke starten som før. Sjekk for blinkende makt signaler på spolen og sprøytebrukerne. Hvis de mangler, er modulen feil.