Nnywellness.com

Feilsøke en 1983 Lincoln by bil


Lincoln Town bilen er en full-size luksussedan. By bil navnet ble først brukt et spesiallaget redskap for Henry Ford i 1922 og så var en trim på Lincoln Continental fra 1959 1980 før sin egen modell i Lincoln utvalg i 1982. 1983 Lincoln Town bilen var utstyrt med en 5,0 liter, 8-sylindret motor. Fordi byen bilen består av så mange ulike deler, systemer og komponenter det kan være vanskelig å kunne finne en problemet med bilen. To måter å feilsøke byen bilen er å undersøke produsenten tilbakekalling data og generell reparasjonsinformasjon om bilen.

Instruksjoner

• Se på parkering låsen actuating magnetkammen hvis byen bilens parkeringsbremsen ikke involvert når parkering nivået er satt i "park" posisjon. Sammenhengen i overføring av bilen som actuates parkering utstyr komponentene mangler kanskje en pin som beholder koblingen komponentene sammen. Erstatte på låsen actuating magnetkammen for å løse dette problemet.

• Finne oksygen sensoren av byen når eksos av kjøretøyet avgir en sterk råtne egg lukt mens motoren er tomgang eller kjører. Sensoren kan være skadet eller feil og må erstattes.

• Ser timing av din Lincoln å sikre at de er riktige. Kontakt din lokale Lincoln-forhandler eller en kvalifisert mekaniker til å finne ut hva timing spesifikasjonene for bilen.

• Se på katalysator, PCV ventil, forgasser og PCV slangen å finne ut om noen av disse delene er tilstoppet, defekt eller skadet.

• Se på byen bilens Varmeapparat kjerne hvis du lukter mugg i kupeen av kjøretøyet. Kjernen kan være lekkasje frostvæske i gulvet området av bilen. Erstatte kjernen hvis du finner frostvæske på gulvet.

• Undersøke Styringsutstyr av Lincoln når du hører en rangle i forsiden på bilen mens du kjører. Montering bolter av steering utstyr kan være løs og må enten strammet eller erstattet helt.