Nnywellness.com

Hva er et blinkende grønt lys på en Droid telefon?


Hva er et blinkende grønt lys på en Droid telefon?

Droid telefonen har en LED-lys på telefonen som informerer deg om hendelser i telefonen uten å bruke lyd. Droid er satt opp med forskjellige fargede lys å informere deg om ulike hendelser, for eksempel innkommende eller ubesvarte anrop, eller endringer i batteriet. Et blinkende grønt lys kan ha flere mulige årsaker.

Tapte anrop

Hvis du mottar et anrop på din Droid, lyse Lysdioden blå å informere deg om innkommende anrop. Når du ikke svare at samtalen, LED bytter til en blinkende grønt lys til å fortelle deg at du har gått glipp av en samtale. Når du aktivere skjermen og viser det tapte anropet, stopper lyset blinker grønt.

E-post

En innkommende e-postmelding vil gjøre LED blinker grønt på din Droid, hvis skjermen er deaktivert. Hvis du aktivt bruker telefonen og skjermen er på, en innkommende e-post vil ikke gjøre det grønn lyset glimtet. Når du sjekker e-posten, vil det grønn lyset slutter å blinke.

Tekstmelding

Hvis du får en tekstmelding mens du ikke bruker telefonen og skjermen er av, blinker grønn LED for å varsle deg om meldingen. Når du aktivere skjermen og når meldingen eller fjerne meldingen, opphører det grønn lyset blinker.

Talepost

Hvis du har la en samtale går til mobilsvar, og meldingen som følge, vil telefonen gi deg et blinkende grønt lys å fortelle deg. Når du lytte til voicemail eller fjerne meldingen, stopper grønt lys.

Egendefinerte programmer

Noen programmer kan endre grunnene eller farger LED varsel lett. Hvis du har lastet ned et program som endrer hvordan lyset brukes, sjekk innstillingene for programmet å se hva meldingen du har angitt med et grønt lys blinker.