Nnywellness.com

Hvordan få et TV-Signal


Hvordan få et TV-Signal

På 12 juni 2009 ble alle TV-signaler som kringkastes i USA byttet fra et analogt signal til et rent digitalt TV-signal. Endringen har gitt TV-stasjoner mer fleksibilitet til å tilby et bedre produkt og flere kanaler. Overgangen var forvirrende å noen kunder og de der ikke sikker på hvordan du får et TV-signal inn der hjemme. Med det digitale signalet finnes det nå tre enkle måter å få et TV-signal.

Instruksjoner

• Koble en antenne til TV. Få en digital TV-signal med en utendørs antenne eller et par kanin ører det sitte på din TV. Koble koaksialkabelen kommer fra antennen til antennen inngang på baksiden av TVen.

• Registrer deg for digital kabeltjeneste. Kabelselskaper har gjort overgangen fra analoge til digitale ganske lett for kundene. For å få en digital kabel er signalet til TVEN alle du trenger å gjøre koble en digital kabelboks til din og registrere deg for tjenesten.

• Installere en digital parabolantenne på ditt hjem. Hvis du velger alternativet for digital satellitt-parabolen alt du trenger å gjøre er å registrere deg for tjenesten, kjøpe utstyret og har en profesjonell installatør hekte den.