Nnywellness.com

Sony LCD projektor-TV feilsøking


Sony produserer flere modeller av projeksjon LCD TVer for hjemmeunderholdningssystemer. Om de ulike modellene har forskjellige alternativer og funksjoner, er det vanlige problemer med felles løsninger over alle modeller. Før du sender TV for tjenesten, kan du prøve å feilsøke og løse vanlige problemer selv.

Ingen bilde, ingen lyd

Hvis din Sony LCD projektor-TV ikke har bildet eller lyden når du prøver å slå på, kontrollerer du at TV er koblet til et strømuttak. Koble en annen enhet i stikkontakten og kontrollere at den fungerer.

Deretter kontrollerer du at TV innstilt til riktig videokilde. Mange eksterne enheter som kjøres på TV, som video-spill systemer eller DVD-spillere, må være innstilt på riktig kanal for å fungere. I de fleste tilfeller kanalen er oppført som "Video 1" eller "Video 2."

Endelig slå TV og vent noen sekunder. Slå igjen og se om problemet er løst. Det er noen forekomster når en feil må fjernes fra systemet før det vil fungere, og leaving den av for den tiden bør fjerne feilen.

Dårlig/ingen bilde, god lyd

Når bildekvaliteten er dårlig, men lyden er bra, må du først kontrollere at video ledningene er riktig tilkoblet mellom TV og enheten koblet til TV. Hvis skikkelig må Bildeinnstillingene justeres. Hvis du vil justere bildeinnstillingene, trykk på "Menu"-knappen på fjernkontrollen og naviger til "Bildeinnstillingene" valget. Herfra kan du justere lysstyrke, kontrast og fargebalanse nivåene til bildet er riktig.

Ingen lyd, bra bilde

Hvis TV viser bildet, men det er ingen lyd, sjekk først at lyden er skrudd opp og at knappen "Mute" ikke har blitt skjøvet. Se lyd forbindelser på baksiden av TV og enheter som er koblet til TV å sørge for at de er sikre. Til slutt, trykk på "Menu"-knappen på fjernkontrollen og velg "Egenskaper". Kontroller at den "Viktigste" høyttaleren er valgt i menyen.

Lampe-indikatoren lyser

Hvis indikatoren lampe lyser, må lampen erstattes på TV. Erstatning lampe, slå av strømmen på TV og trekk ut strømledningen. La TV sitte i lengre tid til å tillate å kjøle ned. Fjern forsiden nederst på settet og ta av lampe-dekselet. Skru lampen ved hjelp av verktøyet følger sekskant og trekke ut lampen i håndtaket. Plasser den nye lampen i TV, fest skruene og lampe-dekselet, og erstatte frontpanelet på TV.