Nnywellness.com

Hvordan velge riktig TV størrelse


Hvordan velge riktig TV størrelse

TV er en form for underholdning som har blitt et fast inventar i moderne hjem. Når du kjøper en TV, har sin plassering og størrelse en effekt på det helhetlige utseendet av rom som huser det. Velg TV-feil størrelse og det ikke vil bare kaste av appellen til et rom, men det kan også forstyrre opplevelsen. Før du kjøper en ny TV, ta i betraktning størrelsen TVer på markedet og hvordan de vil forholder seg til ditt hjem og hvordan du ser på TV.

Instruksjoner

• Handle og se på TV på markedet. En Notisblokk Skriv ned dimensjonene TVer som du er interessert i og bringe disse målene hjem med deg.

• Ta plass plasseringen og størrelsen hensyn som du bestemme størrelsen på TVen. For soverom fungerer en 32-tommers TV bra. I et mellomstore rom der TV er ofte sett eller video spilles, anbefales en 40 - til 47-tommers TV; større rom er egnet for 50-tommen eller større TV.

• Se på ditt hjem innredning og layout av rommet. Ønsker du en større TV, bestemme hvor mye det vil dominere rommet ved å sette sammen papp paneler for å matche størrelsen på TV-størrelse som du er interessert i. Plass TV-størrelse papp i plasseringen av ditt valg å avgjøre om størrelsen er passende for plass og til din smak.

• Bruke et målebånd for å ta lengden og bredden målinger for størrelsen av din eksisterende underholdningssenter. Hvis du vil ha plass må en ny TV inni deg tillate en tomme av plass mellom toppen av TV og underholdningssenter og på sidene for tilstrekkelig ventilasjon. Sammenligne disse målene med de skrevet ned mens shopping.

• Mål avstanden mellom hvor du vil plassere TV og visningsområdet. Med HDTVer kan du sitte 1.5 til tre ganger den diagonale målingen av skjermstørrelsen TV i tommer. For å fastslå størrelsen ta din leseavstand i inches og dele det med 1.5 for maksimal størrelse i TV eller dele at visningsavstanden tre for minimumsstørrelsen. Rundt resultatene til nærmeste størrelsen av HDTV. Vanlig TV, er mål satt lenger bort på tre til seks ganger størrelsen på TV i tommer.