Nnywellness.com

Kan du sende e-post til en mobiltelefon?


Kan du sende e-post til en mobiltelefon?

Sende e-post til en mobiltelefon er en annen måte å få informasjon til mottakeren umiddelbart, så lenge hans eller hennes telefonen er slått på. Siden ulike mobiltelefoner mottar emails annerledes, er det best å finne ut hvordan e-post kan bli mottatt på den andre enden før den sendes.

Mobiltelefon e-postadresse

Så lenge du vet domenenavnet til mobiltelefon leverandøren, kan du enkelt sende en melding direkte til det telefonen. Mobiltelefon adresser er formatert som følger: [email protected] Mr. Byte er artikkelen "Hvordan å finne din mobiltelefon e-postadresse" har en liste over domenenavn for amerikanske og internasjonale mobiltelefon leverandører. E-post du sender til det telefonen kommer formatert som en tekstmelding eller en rekke meldinger, spesielt hvis e er lengre enn 160 standardtegn.

Telefoner med Dataabonnementer

Mange mobiltelefoner med dataplaner, inkludert smartphones og meldinger telefoner, kanskje allerede har e-postprogrammer. Noen kan kommer pre-installert fra fabrikken, mens andre er tilgjengelige som nedlastbare valg fra at telefonens AppStore. Det er også mulig å sette opp e-postkontoen på datamaskinen til å sende meldinger til mobiltelefonen.

Vurdering

Hvis en mobiltelefon bruker kan vise e-post på sin telefon, sende en standard e-post er et bedre alternativ, spesielt hvis e-postmeldingen er lengre enn 160 tegn. En standard e-postmelding skal vises riktig i telefonens e-postleser, og vil ikke bli delt opp i flere tekstmeldinger som kan eller ikke kommer i riktig rekkefølge og føre til forvirring.

Forslag

Uansett hva slags mobiltelefon at mottakeren har, sjekk med den personen å finne ut hvordan hun foretrekker å motta e-post. Ikke anta noe; noen mobiltelefon-brukere, for eksempel bruk bare deres telefonene for samtaler. Hvis du sender en e-post til mobiltelefonen til en venn som ikke har en plan for tekstmeldinger, må han eller hun betale en ekstra per melding under den neste faktureringssyklusen.