Nnywellness.com

Koble en Videospiller til en gammel TV med noen inndata


Koble en Videospiller til en gammel TV med noen inndata

Teknologi er rask tempo gir en rekke standard lyd/video innganger du kan bruke, men prisen på TV forblir konstant og dyrt. Holde opp med teknologi spare penger er ganske enkelt med forskjellige adaptere som kan spare tid og arbeid også. Koble en Videospiller til en eldre TV bare tar ett enkelt kort, en skrutrekker, og et par minutter.

Instruksjoner

• Finne antennetilkoblingen. Alle TVer før koaksiale innganger har en antenne som er koblet til TV med to metall tilkoblinger som er festet med skruer. Bruke den justerbare skrutrekkeren løsne tilkoblinger og koble fra antennen. La skruene løs og festet til TV.

• Fest RF-modulator. Modulator har en tilkobling som ligner antennen. Feste den på samme måte og forsiktig skru den tilbake på TV. Forsiktig stram skruene med forsiktighet for ikke å kle dem.

• Koble Videospilleren til modulator. En modulator kan bruke en koaksial tilkobling eller en komponent-tilkobling. Bruk riktig kabelen koble Videospilleren til modulator. Sjekk modulator's instruksjoner å fastsette innstillingene. Dokumentasjonen videospillere for å sikre riktige kanaler for avspilling. Slå på Videospilleren sjekke tilkoblingen.

Tips og advarsler

  • Hvis bildet har mye støy, løsne antenne skruene og koble modulator med spesiell forsiktighet til retightening skruene.