Nnywellness.com

Hvordan installere en drivaksel segl på en Tremec TKO


Hvordan installere en drivaksel segl på en Tremec TKO

I 1998 kjøpte overføring Technologies Corporation eller Tremec, Borg-Warner sendinger, en langvarig produsent av manuell girkasse. Som etterfølger Tremec 3550 er Tremec TKO 5-speed manual en kraftig, prestasjonsorienterte overføring. To modeller finnes, TKO-500 og TKO 600, oppkalt etter sin dreiemoment vurdering: 500-fots pounds TKO-500 og 600 for TKO-600. For å endre drivaksel segl på TKO serien, må overføring av kjøretøyet. Når du erstatter segl, er et logisk skritt å erstatte drivaksel bærer også.

Instruksjoner

• Tilgang til forsiden av Tremec TKO. Drivaksel strekker seg fra forsiden av overføring i motoren når installert. Unbolt bellhousing med en hylse og socket. Bellhousing er store, kuppel forlengelsen som kobler overføring til motoren. Når fjernet, tørke ned foran overføring med ren filler.

• Ta ut boltene rundt inndata-aksel peiling kuleholderen med hylse og kontakter og montering av drivaksel. Drivaksel strekker seg ut foran overføring og har bolter rundt. Fjern disse boltene og fjern dekselet ved hjelp av akselen, holde alle mellomlegg i rekkefølge installert.

• Lirke inndata-akseltetning av akselen med en skrutrekker. Bekymre ikke deg for skade den, det blir kastet.

• Skyv ut lageret, å bli erstattet. Lageret presenterer snarest forseglingen er fjernet. Pack nye kulelager med bærer fett, gjør at både i og utenfor er tilstrekkelig smurt. Skyv lageret i og erstatte mellomlegg i rekkefølgen de kom ut.

• Grease utenfor omkretsen av drivaksel løsmasse peiling fett for å fullføre segl og trykke forsiktig inn i overføring saken med en gummihammer. Bolten peiling kuleholderen tilbake på overføring saken og re-installere overføring.