Nnywellness.com

Hvordan rengjøre en flatskjerm LCD


Flatskjerm LCD-skjermer er skjermbildet for valg med de fleste nye datamaskiner. Skjermen er en brøkdel av tradisjonelle boksen skjermen, betyr det tar mindre plass, og er enklere å flytte. LCD-skjermen har en kanskje klarere skjerm, og med alle disse positive kvaliteter kommer en høyere prislapp. Dette gjør det viktig å rengjøre skjermen med omsorg, som det ikke kan fjernes på samme måte som tradisjonelle skjermen.

Instruksjoner

• Støv leilighet panel LCD skjermen med en fjærkost. Denne myke støvkost vil fjerne de fleste flekker, støv og fingeravtrykk uten å skrape skjermen. Dette blir ofte alt som kreves for å holde skjermen ren.

• Gni skjermen forsiktig med en mikrofiberklut. Denne kluten er perfekt for LCD-skjermer, som det tillater deg å rengjøre og bruke litt press uten riper skjermen eller etterlot lo baller.

• Hell litt rubbing alkohol på duken hvis ytterligere rengjøring er nødvendig. Bruk akkurat nok til å dempe kluten, som du ikke vil kluten dryppende våt.

• Tørk forsiktig av LCD-skjermen, fokuserer på områder med flekker eller andre buildup. Gjenta etter behov til skjermen er renset til tilfredshet og gni den ren med en tørr mikrofiberklut.