Nnywellness.com

Toshiba farge-TV innstillinger problemer


Toshiba farge-TV innstillinger problemer

Fargeproblemer Toshiba TV kan påvirke seeropplevelsen. Årsaken til de fleste fargeproblemer er TV-innstillinger, som kan justeres via hovedmenyen eller tilkoblingen fra videokilden til TV. Du kan bøte mest fargeproblemer med Toshiba-TVer av feilsøking innstillinger og tilkobling.

Bildeinnstillinger

Toshiba TV leveres med en rekke bildeinnstillingene, som farge og fargetone, som du kan justere alt etter din preferansene. Fargeinnstilling justerer hvor rik fargen vises på skjermen. En lavere innstilling gir lysere farger, mens en høyere innstilling resulterer i dypere farger. Innstillingen tone endrer utseendet på fargene på skjermen. En lavere fargetone innstilling fremhever røde farger og en høyere fargetone innstilling uthever greener. Du kan korrigere TVs farger ved å justere farge og fargetone innstillingene, funnet i "Picture"-menyen i hovedmenyen.

Bilde-modi

Visse typer programmering vises på Toshiba TV egner seg til bestemte bildeinnstillinger, og lagres som "Bildemodiene." For eksempel når du ser en kringkasting, lysere innstillingene gjøre visning handlingen enklere, mens en lavere kontrast ofte forbedrer film bilder. Innstillingene i et bildemodus kan forvrenge fargene når du ser en annen type. Bytt til en bildemodus som passer typen programmering du ser hvis du har problemer med fargene. Bilde-modi finner du i menyen "Bilde".

Tilbakestille

Toshiba utviklet sine TVer med en fabrikkinnstillingene tilbakestille, som gjenoppretter TV innstillinger til standardverdiene fabrikken. Tilbakestille TV går det til tilstanden den var i da først tatt fra boksen. Når tilbakestille TV, tilbakestilles alle dine andre innstillinger, for eksempel lagrede kanaler, også.

Tilkoblinger

Noen fargeproblemer skyldes tilkoblingen til TVen. Kontroller at ledningene er sikker til kontaktene på baksiden av TV og at de ikke er skadet. Når du bruker komponent-kabler, kontroller at de er alle koblet til de riktige kontaktene. Koble komponent kabler til feil kontaktene kan forvrenge fargen på skjermen. Bruk en annen tilkoblingsmetode, for eksempel en HDMI-kabel, for å se om problemet er med kabler.

Betraktninger

Noen farge-problemer er forårsaket av et problem fra kringkasteren. Endre til en annen kanal å se hvis problemet er begrenset til én kanal eller alle. Interferens kan også forårsake problemer med skjermen. holde annen elektronikk på avstand fra TV for å hindre forstyrrelser.