Nnywellness.com

Hva er Apple Jailbreak?


Hva er Apple Jailbreak?

Jailbreaking en Apple-enhet er en prosess som gjør at brukere av iOS enheter, for eksempel iPhone og iPads, låse operativsystemet. Når enheten er jailbroken, kan du laste ned en rekke programmer og programvarebaserte tweaks som er tilgjengelig via Apples App Store.

Støttede enheter

Det er jailbreak metoder tilgjengelig for alle versjoner av iPhone, iPod Touch og iPad. Brukere av Apple TV 2G er kjøpedyktig jailbreak enhetene også, som 2G gjentakelse merket innføring av iOS operativsystemet til enheten.

Garantisaker

Jailbreaking en iOS-enhet vil garantien enhetens tilbudt gjennom Apple fordi den avslører telefonen til elementer utenfor Apples kontroll. Brukere av jailbroken innretninger kan installere programmer som ikke ville normalt være godkjent for salg via Apples App Store.

Jailbreak metoder

Siden introduksjonen av iOS i 2007, har en rekke jailbreaking metoder gjort tilgjengelig. Behovet for ulike metoder har blitt drevet av Apple-baserte programvareoppdateringer til iOS, ofte lukke sikkerhet utnytte som metoden for siste jailbreaking hittil hadde brukt og dermed spørre måtte se etter en ny løsning.