Nnywellness.com

Feilsøke en SPI MP3-spiller med ingen filer


Feilsøke en SPI MP3-spiller med ingen filer

SPI MP3-spilleren er en liten, bærbar musikkspiller som ikke har en innebygd skjerm (omtrent som iPod shuffle). Enheten kan du flytte frem og tilbake mellom sanger, men velge ikke sanger tilfeldig. Hvis du bruker SPI MP3-spilleren og du finner det er ingen filer lagret på enheten, må du utføre noen feilsøkingstrinn du kan løse problemet.

Instruksjoner

• Koble SPI MP3-spilleren til laderen. Tillat enheten å lade i flere timer. Hvis batteriet er død, laste enheten ofte ikke alle lydfiler, av illusjonen om at det finnes ingen filer på den.

• Koble SPI MP3-spilleren til datamaskinen med USB-kabelen. Åpne ikonet for MP3-spiller (Klikk Start,"(min)"datamaskin"og dobbeltklikke ikonet flyttbar enhet). Hvis ingen lyd filer er for tiden på MP3-spilleren kan du laste opp innhold til enheten ved å klikke og dra MP3 lydfiler i det åpne vinduet. Det vises en fremdriftsindikator viser hvor lang tid det tar for å fullføre opplastingen. Hvis du lukker det åpne vinduet for tidlig, filene Last opp ikke helt og du kan ødelegge enheten, slik at den vises som om ingen lyd filer er tilstede.

• Høyreklikk ikonet flyttbar enhet og velg "Format." Hvis enheten er skadet, vil ikke det fungere skikkelig. Den eneste måten å løse problemet er hvis du reformaterer transportabel MP3 spilleren. Når vinduet format vises klikker "OK" og et spørsmål vindu vises, ber hvis du er sikker på at vil du formatere stasjonen. Velge "Ja" og MP3-spilleren formatter. Fordi lagringsplassen er liten tar det bare noen minutter å fullføre. Når du er ferdig Omformatering, kan du begynne å laste opp lydfiler til SPI MP3-spilleren igjen.