Nnywellness.com

Hvordan overføre en fasttelefon til en mobil AT&T


Federal Communications Commission (FCC) har gitt mandat at alle telefon operatører må tillate sine kunder å beholde et telefonnummer når du veksler mellom operatører. Lokale nummer portabilitet, eller LNP, inneholder mandat som kablet telefon numrene kan overføres til og fra mobiloperatørene. Er det vanligvis mulig å beholde ditt eksisterende telefonnummer når du bytter fra tradisjonelle faste telefon til en mobiltelefon. Det finnes noen unntak mellom operatører. Du vil ikke helt vet om du kan med hell portnummer din gamle til en AT & T Wireless før du starter prosessen.

Instruksjoner

• Opprettholde tjenesten med din eksisterende landline telefon operatør. Du vil ikke kunne portnummer uten eksisterende tjeneste.

• Sjekk med AT & T Wireless for deres nummer overføring rett for å sikre at du er i stand til porten din eksisterende landline nummer til deres mobil tjeneste. De gir en praktisk form på deres hjemmeside (se ressurser) der du kan angi telefonnummeret og postnummer.

• Starte overføringsprosessen med AT & T trådløst ved å registrere deg for en konto enten personlig, via telefon eller Internett. Du må starte prosessen med mottar transportøren, i dette tilfellet på & T Wireless, slik at nummeret er riktig oversatt.

• Tilby all nødvendig dokumentasjon, signaturer og avgifter. AT & T vil be om dokumentasjon som viser du kontrollere antallet som skal porteres, vanligvis i form av en eksisterende regning. Signere og fakse alt som kreves og betale gebyrer vurdert av AT & T for porting forespørselen.

• Vent til gamle fasttelefon operatør har godkjent porting forespørselen. AT & T gir et skjema på nettstedet der du kan spore statusen for forespørselen porting (se ressurser).

Tips og advarsler

  • Hele tallet porting prosessen kan ta fra en dag til fire uker, avhengig av transportøren du port nummeret fra og deres forhold til AT & T Wireless.
  • Avslutter ikke tjenesten med gamle fasttelefon operatør til AT & T Wireless varsler deg om at porting forespørselen er fullført og du har personlig bekreftet som nummer rutene til ny mobiltelefon, ellers kan du miste nummeret.