Nnywellness.com

Hvordan reparerer en Auto Radiator lekkasje?


Hvordan reparerer en Auto Radiator lekkasje?

En radiator er i konstant kontakt med veien partikler som kan forårsake det er metall kjernen å bære ned over tid, noe som resulterer i lekkasjer. Lekkasjer i en radiator kan også føre til andre alvorlige problemer for kjøretøyet. Når en lekkasje er oppdaget, kan informasjon om hvordan du reparerer det være fordelaktig.

Identifikasjon

En dam grønn væske under kjøretøyet er ofte det første tegnet at radiator har en lekkasje. Men hvis du parkerer i gress områder, kan dette være lett oversett. Derfor er holde oversikten over din kjølevæskenivået den ideelle måten å identifisere en auto radiator lekkasje.

Løsning

En radiator lekkasje kan kobles med en rekke produkter, for eksempel Loctite, J-B, eller whisky epoxy sveis herding produkter. Ved å finne plasseringen av lekkasjen, vil drenering av radiatoren være nødvendig med en grundig rensing av lekkasjens generelle området. J-B sveise, for eksempel kan deretter brukes, og tar nesten to timer å stivne og forsegle lekkasjen.

Vurdering

Det finnes forekomster når en auto radiator lekkasje stammer fra skade så alvorlig, det er egentlig ikke repareres. I slike tilfeller anbefales det å vurdere kjøp av en ny radiator.