Nnywellness.com

Hvordan bygge en strømsparende en Transistor FM Radio


Hvordan bygge en strømsparende en Transistor FM Radio

Transistor radioer var revolusjonerende stykker av teknologi, slik at folk til å ta deres favoritt musikken med dem. MP3-spillere og iPod av dagen, de banet vei for Walkman og senere iPod. Men til tross for sin gamle teknologi, det er fortsatt et sted for dem, og en enkelt transistor FM radio gjør for en morsom, men utfordrende DIY-prosjekt.

Instruksjoner

• Fjern en arbeidsplass og lå PCB, casing, loddebolt og loddetinn på den. Lay PCB og makt levere i saken og kontroller at de både passer. Hvis de gjør, fjerne PCB, aktivere loddebolt og sjekk koblingsskjemaet å se hvor du må lodde kraften fører. Sette dem på plass, og deretter rydde loddebolt.

• Plasser øverst på casing og Merk punktet der du vil plassere tuning urskiven. Nøye merke omkretsen av tuning urskiven og klippet rundt med en modell kniv eller så hvis dekselet er tre. Sett ringe tilbake på plass gjennom hullet, og sikre at den passer. Filen kantene ned tre fil hvis dekselet er laget av tre.

• Plasser PCB i casing, og kontroller at det sitter. Skjær fire stykker av duct tape og knytte én til hvert hjørne av PCB og hvert hjørne av casing. Slå casing oppreist stilling det vil sitte i og sikre PCB holder på plass. Hvis ikke, fest strå på plass på kantene på de to lengste sidene av saken.

• Koble strømforsyningen til PCB og skyv den på plass i casing. Strå skal holde det på plass uten å la det falle videre. Plassere tuning urskiven i posisjon, og skyv toppen av kabinettet på plass. Bruk modellering lim til å holde det i posisjon.

Tips og advarsler

  • Hvis du føler spesielt eventyrlystne, kjøpe en koblingsskjema og individuelle deler fra en elektronikkbutikk og bygge hele radioen fra bunnen.
  • Tre tilfeller ser mer retro enn plast. Hvis du bruker en tre casing, må en stikksag å skjære hull for tuning urskiven.
  • Bruke briller når lodding eller kutte.